Aktuelt fra TDC Hosting

TDC Hosting lander stor aftale med Flügger

Publiceret af TDC Hosting den 08-04-2016 10:22:15

fluegger_cropped.jpg

Pressemeddelelse 15-02-2016

Flügger og TDC Hosting har indgået en aftale om it-outsourcing. Aftalen betyder, at TDC Hosting overtager driften af alle Flüggers centrale it-systemer de kommende år.

TDC Hosting og malerkæden Flügger har indgået en aftale for de næste fem år. Aftalen indebærer, at it-infrastrukturen og de mest forretningskritiske it-systemer hos Flügger fremover bliver drevet hos TDC Hosting. Det er it-systemer, som benyttes af mere end 600 butikker.

Beslutningen hos Flügger om at outsource sin it-infrastruktur er et led i den nye strategi, som malerkæden lancerede i efteråret 2015 under titlen From Good to Great. En strategi, der også fik Flügger til at revidere sin it-strategi.

”Da Flügger besluttede at outsource sin it-drift og tilhørende infrastruktur, var det vigtigt at vælge en leverandør, som allerede havde bevist at kunne løfte en sådan opgave i et 24/7 setup, og som samtidigt kunne levere kompetent drift, support og sparring på alle tilhørende og kritiske it-fagområder,” siger Kim Jørgensen, der er CIO hos Flügger, og tilføjer:

”TDC Hosting havde en stor portefølje af kunder, som lignede Flügger, og havde allerede demonstreret at kunne løfte denne type opgave og samtidigt udfordre og sparre med Flüggers it-ledelse for kontinuerlige forbedringer.”


Skal altid fungere

I sin nye strategi har Flügger blandt andet lagt vægt på, at den fremover skal kunne skalere sin it-infrastruktur efter behov, så den bedst muligt understøtter de mange butikker i kæden.

Administrerende direktør i TDC Hosting, Esben Kolind Laustrup, ser frem til at løfte opgaven.

”Når it skal være fundamentet for at nå strategiske mål, er det helt oplagt at outsource alle centrale og forretningskritiske systemer. Hos Flügger er der tale om koncernens kritiske forretnings- og ERP-systemer samt den underliggende it-infrastruktur til Flüggers mere end 600 butikker. Det er den type af løsninger, der altid skal fungere, og som man gerne lægger i hænderne på erfarne specialister,” siger Esben Kolind Laustrup.

TDC Hosting vandt aftalen med Flügger i konkurrence med øvrige aktører på det danske marked for it-outsourcing. Aftalen løber i op til fem år, og løsningen har en kontraktværdi på mere end 50 mio. kr.

Emner: Nye aftaler