Aktuelt fra TDC Hosting

Stærkt strategisk samarbejde i skyen

Publiceret af TDC Hosting den 08-04-2016 10:25:18

expressroute_subbanner_cropped.jpg

Microsoft og TDC Hosting har indgået et unikt strategisk partnerskab, der omfatter tre afgørende søjler inden for hybride Cloud-løsninger. De tre områder udgør i kombination med hinanden en samlet leverance, som TDC Hosting i dag er ene om at kunne tilbyde på det danske marked.

De tre søjler, der bærer den komplette løsning fra TDC Hosting er:

  • TDC Hosting er godkendt Microsoft Cloud Solution Provider.

  • Operation as a Service, der betyder, at TDC Hosting tilbyder drift i Microsoft Azure.

  • Rådgivning og Single Point of Contact på TDC Cloud Access, der bygger på Microsoft ExpressRoute.

Det stærke partnerskab mellem Microsoft og TDC Hosting cementerer en nytænkende markedsapproach, der skaber helt særlige muligheder og fordele for virksomheder, der har planer om at bevæge sig over i en it-driftsmodel, der bygger på Hybrid Cloud.

En hybrid løsning med integration til Office 365
Som Microsoft Cloud Solution Provider kan TDC Hosting varetage den direkte og fulde kunderelation på Microsoft Cloud tjenester og dermed tilbyde kunderne en helstøbt end-to-end serviceoplevelse på de populære Cloud-løsninger som Office 365, Azure, EMS (Enterprise Mobility Suite) og Dynamics CRM online.

TDC Hosting kan levere Operation as a Service i skyen
Med Operation as a Service i Microsoft Azure sørger TDC Hosting for, at kundernes løsninger konstant overvåges og vedligeholdes. Det vil sige, at der udrulles sikkerhedsopdateringer, og servere og data sikkerhedskopieres. OaaS er med andre ord outsourcing af virksomheders behov for at have egne systemadministratorer, der bygger og vedligeholder løsninger i Azure.

Dermed bliver TDC Hosting mere end blot en såkaldt managed hosting udbyder eller partner. TDC Hosting bliver en integreret del af virksomhedens tekniske drift, fra konceptudvikling og design til at bygge, vedligeholde og yde efterfølgende support. Der tilbydes Billing, Service Delivery Management, HelpDesk og Single Point of Contact med samme kvalitet og serviceniveau som i TDC Hostings eget datacenter.

TDC Cloud Access
Med TDC Cloud Access kan virksomheder få private forbind­elser mellem Microsofts Cloud platform Azure og deres eget datacenter, uanset hvor det er placeret. TDC Cloud Access åbner dermed døren til Azure, så virksomheder kan drage fordel af hybride løsninger på tværs af platforme. TDC Cloud Access bygger på Microsofts ExpressRoute, som i sin enkelthed handler om at sende data til Azure uden om det offent­lige internet. Dermed opnår man større pålidelighed, højere hastighed, kortere ventetid og større sikkerhed end med de typiske internetbaserede forbindelser til Azure. Med TDC Cloud Access til Office 365 kan virksomheder fx etablere en privat netværksforbindelse til Office 365 som et alternativ til forbindelsen over det offentlige internet, og den direkte forbindelse sikrer en stabil forbindelse til Office 365.

Hybrid Cloud
Med TDC Cloud Access er de væsentligste forudsætninger for en vellykket implementering af en hybrid Cloud-strategi på plads. Gennem TDC Cloud Access kan virksomheder få adgang til alle de ressourcer, der kræves for at gøre den hybride Cloud til virkelighed.

”Hos Microsoft glæder vi os over det udvidede samarbejde med TDC Hosting. Samarbejdet betyder konkret, at endnu flere kunder kan udnytte synergierne ved at kombinere lokale partneres kompetencer med fordelene ved vores standardiserede Cloud tjenester,” siger Thomas Friis Formann, der er ansvarlig for Cloud og Hosting i Microsoft, og fortsætter: ”Samarbejder som dette sikrer, at endnu flere kunder kan få adgang til vores produktivitetsværktøjer som f.eks. Office 365, og hjælp til at udnytte de store muligheder Microsoft Azure giver.”

”Der er ingen tvivl om, at fremtiden går mod hybride løsninger, hvor dele af kundens infrastruktur og data ligger i vores datacentre i Danmark, og dele ligger i skyen. Det handler om at analysere kundens infrastruktur og vælge den bedste platform til hver enkelt løsning – og så herefter binde det hele sammen i én samlet løsning. Det kræver dybe Cloud-specialister hos os og den rigtige samarbejdspartner. Microsofts Express Route er bindeledet, som gør det muligt for os at tilbyde disse unikke hybride løsninger, og vi forventer betydelig vækst i dette område de kommende år,” udtaler Esben Kolind Laustrup, administrerende direktør, TDC Hosting.

 

 

 

 

Emner: Microsoft, Azure, ExpressRoute, Hybrid Cloud