Aktuelt fra TDC Hosting

TDC Hosting får ny ejer

Publiceret af TDC Hosting den 06-02-2017 08:05:40

allan_jacobsen_color_650_250.jpg


“Vi glæder os til samarbejdet med vores nye ejer og ser frem til fortsat at servicere vores kunder og partnere
med cloud baserede IT-outsourcing services,” siger Allan Jakobsen, CEO i TDC Hosting.

 

Pressemeddelelse fra TDC Group , 6. februar 2017.


TDC Group gennemfører strategisk frasalg

I dag sælger TDC Group datterselskabet TDC Hosting til den danske kapitalfond Maj Invest Equity. Alle aktiviteter og medarbejdere i TDC Hosting overgår til den nye ejer.

TDC Group sælger sit datterselskab TDC Hosting til Maj Invest Equity. Det sker i forlængelse af TDC Groups samlede strategi ’Altid enklere og bedre’, der blandt andet strømliner erhvervsforretningen.

Aftalen betyder, at alle 300 medarbejdere og øvrige aktiviteter i forhold til kunder, leverandører og samarbejdspartnere fortsætter i TDC Hosting under Maj Invest Equitys ejerskab. Det er aftalt parterne imellem, at prisen ikke offentliggøres.

”Vi ønsker i TDC Erhverv at fokusere på vores kerneforretning, operatør- og integratorløsninger, og derfor har vi valgt at sælge selskabet. Det er vores vurdering, at vi med et salg opnår en højere værdi for TDC Group, end hvis vi fortsatte som ejer af TDC Hosting,” siger koncerndirektør Marina Lønning fra TDC Erhverv.

TDC Hosting er et selvstændigt datterselskab i TDC Group, hvor selskabet leverer it-infrastruktur og it-outsourcing services, både alene og i samarbejde med TDC Erhverv.

”Allerede i dag agerer TDC Hosting som et selvstændigt selskab, der i partnerskab med TDC Erhverv leverer services til en lang række danske virksomheder. TDC Erhverv og TDC Hosting fortsætter samarbejdet og indgår et strategisk partnerskab, og derfor er jeg sikker på, at vi sender kunderne i trygge hænder med Maj Invest Equity som ny ejer af TDC Hosting,” fortæller Marina Lønning.

Det nye ejerskab får ingen praktiske konsekvenser for kunder eller medarbejdere.

Salget er betinget af godkendelse fra de danske konkurrencemyndigheder og forventes gennemført i løbet af de kommende måneder.

 

 

Emner: TDC Hosting