Aktuelt fra TDC Hosting

Nyt år og nye muligheder

Publiceret af TDC Hosting den 20-12-2016 09:26:11

allan_jacobsen_color_650_250.jpg

2016 har været et både spændende og travlt år. Vi har brugt året på at bygge den datacenterplatform, der skal bære fremtidens it-drift.

Det har udmøntet sig i to nye fuldt virtualiserede datacentre. 2017 bliver året, hvor vi kommer til at tilbyde jer de mange nye muligheder og fordele, der udspringer fra det nye datacenterdesign.
 
Med vores nye datacentre kommer I for alvor til at kunne høste alle fordelene ved cloud teknologien. Med de virtualiserede datacentre kan vi rykke hurtigere på de opgaver, der betyder noget for jer, fordi virtualiseringen halverer leveringstiden på standardleverancer.

Når vi bygger en private cloud til jer i vores datacentre, betyder det, at I kan skalere jeres kapacitet som i en public cloud uden at give køb på kontrollen over, hvor jeres data ligger, og hvem der har adgang til dem.

I en private cloud, kan I via en selvbetjeningsportal skrue op og ned for kapaciteten, som det passer jer. Og I betaler selvfølgelig kun for det, I bruger. Hvis det giver jer en fordel at inddrage public cloud, så kan vi overtage ansvaret for integrationen og driften. Det kunne fx være i forhold til Office 365. Og har I helt særlige systemer, der kører på dedikeret hardware, kan vi også integrere dem i løsningen. Så alt i alt kan I altså beholde jeres tilpassede applikationer og servere på en kombination af dedikeret hardware, public og dansk cloud – det er en ægte hybrid løsning.

De virtuelle datacentre er allerede bygget efter sikkerhedsforskrifter, der gør det muligt at efterleve den nye EU-persondataforordning, der træder i kraft i 2018, eller blive certificeret efter ISO27001 standarden.

Vi glæder os til at fortælle jer meget mere om den nye platforms mange muligheder i 2017.

På vegne af alle medarbejdere i TDC Hosting: 

Glædelig jul og et godt og fremgangsrigt nytår.

De bedste hilsner
Allan Jakobsen, CEO i TDC Hosting

 

 

Emner: software defineret datacenter