Aktuelt fra TDC Hosting

Nu overgår ejerskabet af TDC Hosting til Maj Invest Equity

Publiceret af TDC Hosting den 31-03-2017 08:15:43

allan_jacobsen_color_650_250.jpg

Pressemeddelelse 31. marts 2017

Nu overgår ejerskabet af TDC Hosting til Maj Invest Equity

I begyndelsen af februar i år købte den danske kapitalfond Maj Invest Equity den TDC-ejede it-outsourcing virksomhed, TDC Hosting. Salget har været betinget af den endelige godkendelse fra konkurrencemyndighederne. Godkendelsen er kommet på plads helt som forventet, og det betyder, at Maj Invest Equity per 31. marts 2017 overtager ejerskabet af TDC Hosting.

 

Aftalen betyder, at alle 300 medarbejdere og øvrige aktiviteter i forhold til kunder, leverandører og samarbejdspartnere fortsætter i TDC Hosting under Maj Invest Equitys ejerskab. “Vi ser meget frem til samarbejdet med vores nye ejer”, siger Allan Jakobsen, CEO i TDC Hosting.

”Med ejerskiftet får vi en ny bestyrelse med en række stærke og kompetente profiler, der med deres branchekendskab og erfaringer kommer til at hjælpe os med at løfte vores forretning op på et nyt niveau. Ny bestyrelsesformand bliver tidligere EG CEO, Leif Vestergaard. Vi har styr på både teknologi og processer, og vi har truffet de rigtige beslutninger i forhold til at fremtidssikre vores forretning, så vi har det rigtige afsæt for yderligere udvikling og vækst. Timingen kunne ikke være bedre for et ejerskifte”, fortæller Allan Jakobsen.

I løbet af de seneste to år har TDC Hosting investeret kraftigt i opbygningen af to helt nye state-of-the-art datacentre, der takket være softwarestyring skaber muligheden for at levere cloud services hurtigt, effektivt og til konkurrencedygtige priser. Derudover har TDC Hosting netop lanceret et nyt IT Service Management System, der skaber en lang række muligheder for et tigerspring i forhold til kundeservice og effektiv interaktion med kunderne.

TDC Hosting har kontorer i Tranbjerg lige uden for Aarhus og i København. TDC Hosting har i løbet af de seneste 10 år oplevet stor vækst og omsætter i dag tæt på en halv milliard danske kroner.

 

 

Emner: TDC Hosting