Aktuelt fra TDC Hosting

Microsoft Cloud Solution Provider

Publiceret af TDC Hosting den 08-04-2016 10:25:49

csp_subbanner_-_cropped.jpg

TDC Hosting er netop blevet godkendt som 1-Tier Microsoft Cloud Solution Provider.

Godkendelsen betyder, at TDC Hosting kan varetage den direkte og fulde kunderelation på Microsoft Cloud tjenester og dermed tilbyde kunderne en helstøbt end-to-end serviceoplevelse på de populære Cloud-løsninger som Office 365, Azure, EMS (Enterprise Mobility Suite) og Dynamics CRM online.

”Vi ser det som en stor fordel fremfor alt for kunderne, at vi nu træder ind i programmet. Nu kan vi tilbyde direkte salg, support og samlet fakturering af alle Microsofts Online Services. Det skaber muligheden for at kombinere ydelser fra vores egne datacentre med Microsofts ydelser i én integreret og optimeret kundeløsning. Det er alt andet lige en stor gevinst for den enkelte kunde, der så bedre kan udnytte fordelene ved hybride Cloud-løsninger. Kunderne får én samlet løsning, der nemt kan skaleres op og ned alt efter behov. Samtidigt kan kunderne nøjes med én nær rådgivningspartner, fordi vi kommer til at holde os helt i front, når det gælder Microsoft teknologi og mulighederne på deres Public Cloud platform,” siger Esben Kolind Laustrup, der er adm. direktør i TDC Hosting.

”Hos Microsoft glæder vi os over det udvidede samarbejde med TDC Hosting. Samarbejdet betyder konkret, at endnu flere kunder kan udnytte synergierne ved at kombinere lokale partneres kompetencer med fordelene ved vores standardiserede Cloud tjenester,” siger Thomas Friis Formann, der er ansvarlig for Cloud og Hosting i Microsoft, og fortsætter: ”Samarbejder som dette sikrer, at endnu flere kunder kan få adgang til vores produktivitetsværktøjer som f.eks. Office 365, og hjælp til at udnytte de store muligheder Microsoft Azure giver.”

CSP programmet inkluderer udelukkende de største og mest strategiske Microsoft Hosting Service Partnere. I Danmark er der i alt 20 Microsoft Cloud Solution Providers, og globalt er der 100 CSP-partnere.

For at blive godkendt er der en række krav, man som partner skal leve op til. Som udgangspunkt skal CSP-partneren være i stand til at skabe merværdi for kunden. Det vil sige, at CSP-partneren skal kunne yde kompetent firstline support på alle Microsofts Online Services. CSP-partneren skal også kunne træde ind som rådgiver, så kunden får den mest optimale løsning på tværs af platforme.

Emner: Microsoft, Azure, Cloud